Vem har gjort denna hemsida?

Vem är jag?
Detaljer om mig
Konserter jag sett live
Min olika fordon - 'Kutter'

Vem är jag?

Min originalhemsida jag gjorde var från år 2000 och laddades upp på Tele2:s server de kallade "swipnet". Den servern är tyvärr nedlagd men finns kvar på webben här.

Jag som gjort denna hemsida heter Leon Fuchs och är född 3 dec 1966 i Köpenhamn, Danmark och är yngst av tre barn. Min Far hette Ber Fuchs och min mor heter Kochava samt mina systrar Anna och Susan. Hade ytterligare fyra halvsyskon på min fars sida. De är från innan han träffade min mor och två av dem lever fortfarande. Den äldste hette Olle (tyvärr avliden sedan 2003) och sedan med samma kvinna, Anders. Därefter Thomas (tyvärr avliden sedan 1994) och yngsta halvsyster heter Kerstin. Min familj bodde på Lyshøjgårdsvej 101, Valby och när jag var 6,5 påbörjade jag på mina två första skolår på Kirsebærhavens skole i Köpenhamn. Familjen flyttade till Rehovot i Israel sommaren 1975. Jag var då 8,5 år gammal. Vi flyttade från vår tillfälliga bostad efter ca ett år in till den bostaden vi skulle ha resten av tiden i Israel. Vänner jag fick då har jag kvar än idag som jag träffat några gånger sedan jag flyttade tillbaka till Skandinavien och via Facebook. Den nya adressen blev Heim Weizman gatan 6 i Rehovot. Första skolan jag gick på i Israel hette Yavnieli och den andra hette Shazar. Inte helt oväntat hade jag problem med skolgången eftersom jag varken kunde hebreiska, engelska eller ens mitt modersmål danska ordentligt. Jag hade ju endast gått i dansk skola i 2 år och hade med andra ord knappt lärt mig läsa och skriva än på danska. Nu när jag skulle lära mig ytterligare två nya språk blev det inte oväntat problem. Hebreiskan och engelskan blev såklart bättre med tiden men det var tufft. Anledningen till att vi flyttade från Danmark till Israel var att min far trodde att psykiatrin var bättre i Israel för krigsoffer med psykiska problem från förintelsen under Andra Världskriget. Min mor var dessutom från Israel så jag tror inte hon motsatte sig flytten. Psykiatrin i Israel var tyvärr inte som min far hade hoppats på. Augusti 1977 när jag var 10,5 år gammal blev det flytt igen, den här gången till Stockholm. Där hamnade vi på en tillfällig bostad på Vallhallavägen 148F. Efter några veckor i Stockholm flyttade vi till Mullbärsstigen 41, Kungsängen ungefär 26 km norr om Stockholm. Jag fick pendla in till den judiska skolan "Hillelskolan" på Östermalm i Stockholm. Det tog mig ca 45 min varje morgon att pendla till Hillelskolan och det gjorde jag helt själv. Efter ca 4 månader i Stockholm/Kungsängen flyttade vi till Malmö 27 dec 1977 då var jag 11 år fyllda.

Den nya terminen efter nyår som skulle börja januari 1978 började jag på Hagaskolan, Söderkulla tillhörande Söderkullaskolan i Malmö. Det var lite av en chock att börja på Hagaskolan först och främst för att jag var ny i klassen 5D samt att varje gång Ingemar Stenmark skulle åka blev det paus för att titta på hans åk. Jag hade stora problem i skolan bland annat på grund av min dyslexi vilket fick en av mina lärare att kalla mig för "Dum i huvudet". Detta enbart för att det gick trögt samt att jag tydligen inte förstod. Det var inget roligt att höra att man var "dum" och inte speciellt bra för ens självförtroende. Det var nu i efterhand inte så svårt att förstå att jag blev mobbad av framför allt några elever från parallellklassen C. Jag sa aldrig till eller slog tillbaka utan svalde allt skit som kom mot mig. De tyckte väl att jag var ett enkelt offer. Detta kulminerade vid ett tillfälle då ca 10 elever attackerade mig utanför och i vår port vid Tornfalksgatan 6B. Jag blev misshandlad och flera av de som misshandlade mig gick i parallellklassen C. När min far såg mig när jag kom upp i lägenheten på 7:e våningen blev han ursinnig och ville veta vad som hänt. Efter ett tag berättade jag och han krävde att jag skulle peka ut förövarna. Ville såklart inte det eftersom jag visste att bara skulle bli värre om jag berättade. Men min far gav sig inte utan blev om möjligt ännu mer ursinnig. Jag pekade ut dem och när vi hade kört runt i området Söderkulla där vi bodde påträffade vi dem vid centrum mitt emot Söderkullaskolan. Min far jagade dem men fick inte tag i någon av dem. Dagen efter fick jag inte gå till skolan för min far. Han gick till skolans rektor och krävde att de kända förövarna i parallellklassen C skulle få någon sorts straff eller reprimand. Det hjälpte tillfälligt eftersom ingen gjorde något mot mig på ett bra tag. Men det fortsatte tyvärr senare mer eller mindre i perioder under hela tiden jag gick på Söderkullaskolan.
Under tiden jag gick i 5:e klass började jag idrotta med spel i först MFF:s fotbollsakademi några månader över sommaren. Därefter spelade jag handboll som målvakt i Dalhem ca 3 år och slutligen fotboll i Kulladal FF som målvakt. Mina klasskamrater tyckte att dåvarande målvakt inte var något vidare bra och ville därför att jag skulle börja i Kulladal. Den jag "petade" var ingen mindre än Robert Burakovsky (spelade hockey senare som vuxen i bland annat Malmö IF, NHL och Tre Kronor). När jag själv blev petad slutade jag helt med fotbollen trots att min målvaktstränare avrådde mig. Men jag hade redan bestämt mig och jag var då 16 år gammal.
År 1982 när jag gick ut grundskolan ville mina föräldrar i samråd med mig att jag skulle åka till en internatskola på gymnasiet i Israel. Stället jag hamnade på var Kvar Silver nära Ashkelon i södra delen av landet. Där fanns flera olika nationaliteter bland annat mexikaner, amerikaner, fransmän och israeler. Pojkarna i alla fall ville jobba inom bilbranschen och alla dem som inte var israeler hade problem med hebreiskan. Denna skola gick jag på i hela terminen men fick en rejäl dos hemlängtan och åkte därför hem igen. Julen spenderades hemma i Malmö igen i slutet av 1982. Gymnasiet påbörjades på Tärnöskolan efter sommaren 1983 till bilmekaniker (Fordonsteknisk linje) fram till sommaren 1985 då jag tog studenten. Tyvärr blev jag även här till och från mobbad av vissa elever från klassen. Trivdes inte på den skolan av förståeliga skäl och har heller inte reparerat en enda bil sedan dess. Ville ju bli pilot eller flygplansmekaniker. Jag råkade berätta för någon i klassen att jag var av judisk härkomst vilket resulterade i att vår ytterdörr, hiss och trappa på Tornfalksgatan 6B blev nedklottrad några dagar senare med "JUDE", Hakkors () och Davidsstjärnor (). Det behöver inte vara någon i min klass men jag misstänkte det och har alltid varit väldigt restriktiv med vem jag berättade det för. Av just den anledningen till det som hände eftersom vissa inte kan hantera det, är rasister, trakasserar eller förföljer någon pga. dennes religion. Antisemitism är ett gift och tyvärr finns överallt och vägrar försvinna.
Som jag nämnde innan ville jag bli flygmekaniker och därför beslöt jag att göra min militärtjänst på F10 Ängelholm som flygmekaniker. Militärtjänsten påbörjades 19 oktober 1985 och jag hamnade i grupp 854 (inryckning 1985 omgång 4). Här trivdes jag fram tills ca 1,5 månader innan MUCK. Anledningen var att det fanns vissa befäl som tydligen inte tyckte om mig och gjorde vad de kunde för att jag skulle vantrivas. Jag fick dåliga betyg eftersom jag sa ifrån att de inte behandlade mig korrekt. Jag fick faktiskt medhåll av högsta befäl på F10 då jag fick tillfälle att prata med honom strax innan MUCK. Men det var för sent och härmed kunde jag varken göra FN tjänst eller bli befäl. Jag gjorde misstaget och berättade för mina befäl att jag ville göra FN tjänst samt bli befäl så att jag kunde bli flygmekaniker. Nu när även detta grusades fanns det ingen fortsättning i det militära efter MUCK i mitten av september 1986. Åkte på MUCK-resa 2 dagar efter MUCK med en av mina trevliga kamrater i min pluton och 1:a kompaniet på F10, Krister Larsson från Tomelilla. Resan gick till San Antonio, Ibiza i 1 vecka.
Efter militärtjänsten 1986 började jag jobba hos min far som hade ett skomakeri på Amiralsgatan i Malmö (den finns för övrigt fortfarande kvar, juli 2020). Inte långt efter jag började hos min far insjuknade han i cancer. Efter ca 4 månaders kamp mot cancern gav min far upp och den 10 februari 1987 ca. kl. 22:00 fick vi ett telefonsamtal som jag aldrig kommer att glömma. Jag svarade och mannen i andra ändan förklarade att han insomnat på Malmö UMAS Onkologiska avdelningen. Usch, vad det var jobbigt för att inte tala om hur min mor tog det. Hon hade varit gift med honom sedan 1959 i nästan 28 år och var såklart helt förkrossad trots att vi ca. 1 månad innan fick reda på av läkarna att de inte kunde göra något för att rädda honom. Jag var då lite mer än 20 år gammal när han avled och han var 65 år gammal. Bara några veckor senare sålde vi skomakeriet. Jag blev då arbetslös i ca 1 månad och den 30:e mars 1987 började jag på Malmö Lokaltrafik (ML) som bussförare. Har mer eller mindre jobbat inom bussbranschen sedan dess utom 3 år (2004-2007) då jag jobbade inom bl. a. 2 år som budförare hos UPS, Sturup, matbutiksbranschen i 9 månader hos Bilka, Fields, Köpenhamn och 3 mån Manpower som lastbilsförare. Jobbar idag på Transdev på "Lundapaketet" dvs. pendelbussarna mellan Malmö och Lund (linjerna 130, 131, 169, 170 och 171). Sammanlagt har jag varit anställd som bussförare på olika företag i ca 32 år (2022). Är förutom bussförare även utbildare för nya bussförare på företaget. Jobbar också som YKB-utbildare (Yrkesförarbevis) som alla yrkesförare i yrkestrafik med tunga fordon måste ha. Har varit med och utbildat hela mitt paket på runt 130 förare i kundbemötande och konflikthantering samt det nya biljettsystemet.
Efter militärtjänsten började jag, förutom att jobba hos min far, träna Shotokan Karate i omgångar i ca 5 år och har det första blåa bältet. Den främsta anledningen till att jag började träna Karate var att jag hade bestämt mig för att aldrig mer bli mobbad. Jag jagade inte bälten utan tyckte om den fysiska träningen samt ge de med högre bältesfärg på nöten i Kumite. Har hamnat i bråk/slagsmål vid tre tillfällen sedan jag började träna kampsport. Första tillfället var utanför Kulturbolaget (KB), Erikslust i Malmö sent på 80-talet. En kille som gick i samma klass i gymnasiet kom fram till mig i kön och var märkbart berusad. Han började yra om en massa om tiden då vi gick i skolan. Plötsligt kom han ihåg att han kunde göra som han gjorde i gymnasiet och sa till mig högt och tydligt så fler kunde höra det "Du är väl jude, eller hur? Jude, jude". Jag påtalade att han skulle gå. Han svarade med att upprepa "Jude, jude...". Då blev jag förbannad och sa "Nu får du en sista chans att bara gå i väg". Han skrattade och sa "Och vad ska du göra åt det?" med sitt ansikte bara någon centimeter från mitt. Han hann precis avsluta ordet "det" när jag gav honom en "Dansk Skalle" (i mitt fall stämde det bokstavligt talat ). Hans näsa började blöda rejält vilket fick som resultat att han slutade samt han gick därifrån. De som stod närmast mig i kön försvarade mitt agerande med "Du gav honom det han förtjänade!", "Han verkligen tiggde om det!" och "Shit vilken idiot!". Samma kväll blev det tyvärr ytterligare ett bråk och det slutade även denna gång med en "Dansk Skalle". Ska tillägga att jag i princip alltid hellre går ifrån ett bråk än att börja slåss samt jag var helt nykter denna kväll. Än en gång påtalade jag att han skulle "Gå i väg!" och "Sluta!". När det inte fungerade och han envisades med att ställa sig framför mig med sitt ansikte bara någon centimeter från mitt samt säga något i still med "Jävla svartskalle!". Nu tog mitt tålamod slut och dessutom hade jag varnat och sagt ifrån innan det small. Pang! Ingen lyckad kväll med andra ord. Inget jag är stolt över men som jag nämnde innan var det slut med att jag bara ska ta en massa skit samt jag var trött att bli mobbad. Jag vill aldrig mer bli mobbad eller hunsad. Den tiden är förbi.
På ML hade de en idrottsförening (Malmö Spårvägars IF) som jag spelade fotboll i korpen med ca 23 år tills de la ner laget. Jag hade då spelat 317 matcher med laget. Spelade även handboll i Spårvägars IF och där blev det drygt 300 matcher. Som om detta inte var nog spelade jag även innebandy i flera olika lag och där blev det mer än 400 matcher. Sammanlagt blir det runt 1000 matcher jag spelade i olika korpidrotter. Är numer domare i innebandy vilket går att läsa om här.

| Upp | Tillbaka |

Detaljer om mig

Fråga Svar
Namn Leon Fuchs
Smeknamn
(vem som kallar mig det)
Fuchsadrängen (mina närmaste vänner från Söderkulla)
En överförfriskad kvinnlig granne i min trappa på Söderkulla yttrade detta minst sagt konstiga namn vid ett tillfälle i första delen av 80-talet då vi hade spelat boll intill trappuppgången. Detta ogillades tydligen starkt av denna granne som kom ner, pekade på min vän men tilltalade mig "Du där... Fuchsadrängen!"...

Lenny (min fru)
Jag beställde ett par mjukisbyxor i slutet av 80-talet från ett postorderföretag i Borås och jag bokstaverade mitt namn per telefon till kundtjänst men fick trots det hem ett paket med namnet "Lenny Funk". Frågan är om det var min skånska kundtjänst inte förstod...
Bor Skåne [Skaunelann]
Född stad, land Köpenhamn, Danmark. Bodde i hela min tid i Danmark i ett området som heter Valby på adressen Lyshøjgårdsvej 101, 1:a våningen (1966-1975).
Medborgare Eftersom min pappa var svensk medborgare blev jag per automatik svensk medborgare vid födsel.
Talar språk Svenska, danska, engelska
Som liten ville jag bli engineering Pilot
Civilstånd Gift borgligt sedan 5 augusti 1995. Vi träffades, Marie och jag, 4 november 1988 på Centralens Pub & Restaurang i Malmö och vi förlovade oss 1 januari 1990. Vi bor ihop och har tre barn.
Religion Ingen. Tror inte på någon religion då det endast skapat förtryck, mord och krig. Som tur är lever vi i ett land där det är religionsfrihet.
Livsfilosofi 1. Tror på allas lika värde
2. Det är inte din religion, politiska åskådning, sexuella läggning eller hudfärg som definierar dig som människa. Det är snarare hur du behandlar eller uttrycker dig mot dina medmänniskor som avgör det.
3. Tycker man inte om att bli kallad rasist kanske man ska låta bli att uttrycka sig rasistiskt *

Not *): Den sista filosofin har jag fått tillfälle att utnyttja inför valet 2018 då några före detta vänner på Facebook uttryckte sig rasistiskt som kommentarer till några av mina inlägg. Varför de är "före detta" vänner är på grund av att de inte gillade att bli kallade för rasister. De blockerade mig därefter på Facebook. Vilket föranleder att även titta på punkt 2 om hur du behandlar dina medmänniskor inte beror på din politiska åskådning utan snarare hur behandlar eller uttrycker dig mot din medmänniskor.
Beundrar Förutom mina föräldrar; Ingemar Stenmark, Kevin Keegan och Paul Kee (min sensei i Shotokan karate i flera år)
Gillar inte Nynazister, rasister, falska människor, trafikanter som inte visar hänsyn
Utbildning Grundskola: 9 år i tre olika länder;
 • Årskurs 1 och 2, Valby, Köpenhamn, Danmark:
  - Kirsebærhavens skole (1973-1975)

 • Årskrs 3 och 4, Rehovot, Israel:
 • - Yavnieli, (årskurs 3, 1975-1976)
  - Shazar, (årskurs 4, 1976-1977)
 • Årskurs 5, 6 och högstadiet, Centrala Stockholm och Söderkulla, Malmö, Sverige:
  - Hillelskolan, Stockholm (första termin i årskurs 5, 1977)
  - Hagaskolan, Malmö1 (andra termin i årskurs 52 och årskurs 6, 1978-1979)
  - Söderkullaskolan, Malmö (hela högstadiet, 3 årskurser, 1979-1982)

  1) Skolan låg i två bruna baracker i korsningen Söderkullagatan och Tornfalksgatan, det var en del av Söderkullaskolan. Har numer rivits och ersattes på 1990-talet med vårdhem och ett bostadshus.
  2) På Hagaskolan i Malmö var det en speciallärare en bit in på andra terminen i årskurs 5 som kallade mig idiot för att hade svårt att läsa och skriva. Då 1979 hade man inte någon kunskap om dyslexi vilket man har konstaterat att jag lidar av i vuxen ålder och orsaken till mina svårigheter i att läsa och skriva under skoltiden. Min dyslexi har dock inte hindrat mig från att gå två eftergymnasiala utbildningar utan någon hjälp. Det var tufft men det gick (se nedan under Högskola och Yrkeshögskola).

Gymnasium: 2,5 årskurser i två olika länder;
 • En termin3, Ashkelon, Israel:
  - Fordonsteknik, Internatskola, Kvar Silver (1982)

  3) Avbröt efter första terminen på grund av hemlängtan och missförhållande.

 • Helt program, 2 årskurser, Malmö, Sverige:
  - Fordonstekninsk linje, Tärnöskolan (1983-1985, tillhörde då Värnhemsskolan)

Komvux: Naturvetenskapliga ämnen, 4 terminer, Kronborgsskolan, Malmö (1997-1999)

Högskolan: Data- & Elektroteknik, Högskoleingenjör 6 terminer om 120 högskolepoäng, Båten, Malmö Högskola (1999-2002)

Yrkeshögskola: Nätverksadministratör 4 terminer om 400 YH poäng, Lernia, Malmö (2011-2013)

Otroligt... har utbildat mig 18,5 år vilket motsvarar ganska exakt en tredjedel av mitt liv... På frågan om jag gillar att studera så är svaret i alla fall efter gymnasiet otvivelaktigt, ja! Men fram till slutet av gymnasiet 1985 var svaret ett definitivt, Nej! Anledningen då var bland annat språket med att läsa och skriva, mobbingen samt skoltrötthet.

Min skolgång i grundskolan blev jobbig på grund av alla flytten min familj gjorde mellan de olika länder vi flyttade till. Danska hann jag nätt och jämnt lära mig läsa och skriva hjälpligt innan det var dags för flytt till Israel. Hebreiskan hann jag också nätt och jämnt lära mig innan det var dags för den sista flytten till Sverige. Jobbigt att lära sig ytterligare ett språk och nu upptäckte man att jag hade problem att lära mig ordentligt. Det var först på Komvux i vuxen ålder jag fick reda på att jag var dyslektiker. Jag hade redan en misstanke eftersom min storasyster hade fått denna diagnos på papper av en logoped. Att bli idiotförklarad av min speciallärare i svenska var i den åldern en av anledningarna till att jag hade dåligt självförtroende. Jag blev ett lätt offer för mobbningen i både grundskolan och gymnasiet.

Militärtjänst Kungliga Flottiljen F10 i Ängelholm, 332 dagar. 1:a Kompaniet som flygmekaniker med J35 Draken, extra utbildning: Gruppbefälsutbildning och J37 Viggen (F17, Kallinge, kunna ta emot Viggen om de behövde landa på F10)
Yrke Bussförare, utbildare
Musiksmak Allätare men främst hårdrock och 80-talssmusik
Vill se grupp/artist AC/DC, Metallica, Rampstain, Whitesnake, Van Halen, Marillion
Favoritfotbollslag Malmö FF
Spelade korpmatcher Ca 1000 st.; fotboll 317, handboll ≈300 och innebandy* ≈400   * Antal dömda innebandymather på korpnivå är inte inräknade.
Favoritfärg color_lens Ljusblått
Favoritmaträtt Min mors Curryfrikadeller med ris
Favoritresmål Rhodos, Grekland och Tel Aviv, Israel
Favoritparfym Jean Paul Gaultier – Le Male
Favoritböcker Utvandrarserien av Vilhelm Mobergs (4 böcker), Rötter av Alex Haley, Gudfadern av Mario Puzo, Stephen King: 22/11 63, Den Gröna Milen och Nyckeln till frihet
Ljudböcker jag lyssnar på Kategori; Fakta och memoarer;
Förklaring: Grundämne (antal ljudböcker sammanlagt, st), Ämne (antal ljudböcker, st)
 • Förintelsen   (ca 65 st)
    Förintelseöverlevare (20+)
    Kända förintelse- och koncentrationsläger (10)
    Högsta nazistbefälen, bl.a.: Hitler, Göring, Himmler, Eichmann och Höss (10)
    De vita bussarna, Folke Bernadotte och Raoul Wallenberg (6)
    Antisemitism (5)
    Gestapo, SS, Einsatzgruppen och Nürnbergrättegången (5)
    Det tredje rikets uppgång och fall (bokserie i 4 delar, sammanlagd tid mer än 86 h)
    Josef Mengele "Dödsängeln", Auschwitz (2) och Klaus Barbie "Slaktaren från Lyon" (1)
    Massakern: En familj, ett fotografi och frintelsen (förf. Wendy Lower). Recension här
 • John F Kennedy   (33 st)
    Olika konspirationsteorier (11)
    Mordet (6)
    Personen och presidenten (6)
    Kennedyklanen (2)
    Jacqueline ("Jackie") Lee Bouvier (2)
    Hans två barn; JFK Jr och Caroline (2)
    Clint Hill och Secret Service (2)
    Warrenkommissionens rapport
    Stephen Kings bok i ämnet, 11.22.63 (på svenska 22/11 1963)
 • Palmemordet   (17 st)
    Mordet (11)
    Konspirationsteorier (3)
    Personen Olof Palme (2)
    Stadsministern
 • Urinvånarna i USA   (15 st)
    Sammanstötningar mellan amerikanska armén och urinvånare (5)
    Olika hövdingar; Sitting Bull, Crazy Horse, mfl (5)
    Stammar och deras levnadssätt; Sioux, Apache, Cheyenne, mfl (3)
    General Custer (2)
 • Israel   (10 st)
    Landet, dess historia och krigen (4)
    David Ben-Gurion, Golda Meir, Yitzhak Rabbin och Menahem Begin (4)
    Sionism (2)

| Upp | Tillbaka |

Konserter jag sett live

Jag har ett konto på setlist.fm. Vill man se mer detaljer om konserterna i listan nedan besök mitt konto här.
På setlist.fm:s hemsida listas alla artister var för sig medan jag här i denna tabell har satt huvudgrupp/huvudartist ihop med förband per rad.
Förkortningar: SRF — Sweden Rock Festival (Norje, Sölvesborg)
Nr. Datum Grupp/Artist Förband Plats/Arena, stad Turné
88 2022-08-10 Toto 10CC Sofiero Slott, Helsingborg The Dogz of Oz
87 2022-07-15 Europe - Svedala Rock '22 (Stora scenen) 2022 Tour
86 2022-06-11 Guns N' Roses - SRF 2022 (Festival Stage) Europe 2022
85 2022-06-11 Within Temptation - SRF 2022 (Rock Stage) -
84 2022-06-11 Hardcore Superstar - SRF 2022 (Festival Stage) -
83 2022-06-11 Nestor - SRF 2022 (Sweden Stage) -
82 2022-06-11 Eleine - SRF 2022 (Silja Stage) -
81 2022-06-10 Saxon - SRF 2022 (Festival Stage) -
80 2022-06-10 D-A-D - SRF 2022 (Festival Stage) -
79 2022-06-09 Volbeat - SRF 2022 (Festival Stage) Servent of the Road
78 2022-06-09 Accept - SRF 2022 (Festival Stage) Too Mean to Die
77 2022-06-09 10CC - SRF 2022 (Festival Stage) -
76 2022-06-08 Megadeth - SRF 2022 (Rock Stage) (The Sick, The Dying...)
75 2022-06-08 Bonafide - SRF 2022 (Silja Stage) Fill Your Head With Rock
74 2022-06-08 Jean Beauvoir - SRF 2022 (Sweden Stage) Europe 2022
73 2019-07-06 Mustasch - Helgeåfestivalen, Knislinge -
72 2019-07-06 Hardcore Superstar - Helgeåfestivalen, Knislinge -
71 2019-07-06 Wilmer X - Helgeåfestivalen, Knislinge -
70 2019-07-06 Secret Service - Helgeåfestivalen, Knislinge -
69 2019-07-06 Alien - Helgeåfestivalen, Knislinge -
68 2019-06-08 Ritchie Blackmore's Rainbow - SRF 2019 Rock Memories 2019
67 2019-06-08 Hammerfall - SRF 2019 Dominion Tour
66 2019-06-08 Saxon - SRF 2019 Thunderbult Tour
65 2019-06-07 KISS - SRF 2019 End Of The Road World
64 2019-06-07 ZZ-Top - SRF 2019 50th Anniversary
63 2019-06-07 Magnum - SRF 2019 -
62 2019-06-06 FM - SRF 2019 -
61 2019-06-06 Def Leppard - SRF 2019 -
60 2018-06-09 Backyard Babies - SRF 2018 -
59 2018-06-09 Judas Priest - SRF 2018 -
58 2018-06-09 Yes feat. ARW - SRF 2018 -
57 2018-06-09 Slade - SRF 2018 -
56 2018-06-09 Wilmer X - SRF 2018 -
55 2018-06-08 Ozzy Osbourne - SRF 2018 -
54 2018-06-07 Iron Maiden - SRF 2018 -
53 2018-06-07 Battle Beast - SRF 2018 -
52 2018-06-06 Hardcore Superstar - SRF 2018 -
51 2018-06-06 Bullet - SRF 2018 -
50 2018-04-27 Bryan Adams - Malmö Arena, Malmö The Ultimat Tour
49 2017-07-15 Magnus Uggla - Svedala Rock 2017 -
48 2017-07-15 Skai - Svedala Rock 2017 -
47 2017-07-15 You Too - Svedala Rock 2017 -
46 2017-07-14 Joddla med Siv - Svedala Rock 2017 -
45 2017-07-14 Stiftelsen - Svedala Rock 2017 -
44 2017-07-14 Måns Zelmerlöw - Svedala Rock 2017 -
43 2017-07-13 Europe - Svedala Rock 2017 -
42 2016-10-20 Volbeat Crobot, Airbourne Malmö Arena, Malmö Seal the Deal & Let's Boogie
41 2016-06-11 Sabaton - SRF 2016 -
40 2016-06-11 Dirkschneider - SRF 2016 -
39 2016-06-11 The Hooters - SRF 2016 -
38 2016-06-10 Twisted Sisters - SRF 2016 -
37 2016-06-10 Foreigner - SRF 2016 -
36 2016-06-10 Lita Ford - SRF 2016 -
35 2016-06-09 Megadeath - SRF 2016 -
34 2016-06-09 Sixx:A.M. - SRF 2016 -
33 2016-06-09 Halestorm - SRF 2016 -
32 2016-06-09 Queen - SRF 2016 -
31 2016-06-08 Bonafide - SRF 2016 -
30 2016-12-02 Saxon - Kulturbolaget, Malmö Battering Ram Tour
29 2015-04-26 U.D.O. Sister Sin Kulturbolaget, Malmö Decadent 2015
28 2014-08-08 Simple Minds - Tivoli, Köpenhamn Hits Tour 2014
27 2013-07-10 Iron Maiden Sabaton Malmö Stadion, Malmö Maiden England 2013
26 2013-07-02 Def Leppard Hardcore Superstar, Mustasch Sofiero Slott, Helsingborg Summer Tour 2013
25 2012-12-14 Europe Mustasch Baltiska Hallen, Malmö Bag Of Bones Tour
24 2012-07-14 Thin Lizzy - Svedala Rock 2012 -
23 2012-07-13 Hammarfall - Svedala Rock 2012 -
22 2012-07-12 Takida - Svedala Rock 2012 -
21 2010-06-13 Kiss Casablanca, Mustasch Malmö Stadion, Malmö Sonic Boom over Europe
20 2010-01-25 Depeche Mode Nitzer Ebb Malmö Arena, Malmö Tour of the Universe
19 2009-08-01 U2 Snow Patrol Nya Ullevi, Göteborg 360 Tour
18 2009-03-04 Judas Priest Magadeth Malmö Arena, Malmö Priest Feast
17 2007-08-18 Måns Zelmerlöw - Stortorget (Malmöfestivalen) -
16 2005-07-29 U2 The Soundtrack of Our Lives Nya Ullevi, Göteborg Vertigo Tour
15 2000-08-14 Markoolio - Stortorget (Malmöfestivalen) -
14 1990-08-11 Joan Jett & The Blackhearts - Stortorget (Malmöfestivalen)   The Hit List
13 1989-08-18 Magnum - Pildammsparken, Malmö Wings of Heaven Tour
12 1988-06-11 Michael Jackson Kim Wilde Eriksbergs Varv, Göteborg World Bad Tour 87-88
11 1986-10-08 Eurythmics - Ishallen, Malmö Revenge World Tour
10 1986-08-11 Magnus Uggla - Pildammsparken, Malmö -
09 1985-11-05 Gary Moore Mama's Boys Olympen, Lund Gary Moore Live in
08 1985-10-13 Marillion - Falkoner Teatre, Köpenhamn Misplaced Childhood
07 1985-03-03 Accept Exciter Olympen, Lund Metal Heart
06 1984-11-20 Marillion - Saga Teatre, Köpenhamn Eurotour Real To Reel
05 1984-11-01 Iron Maiden Motley Crue Brøndby-Hallen, Köpenhamn World Slavery Tour
04 1984-04-12 Whitesnake Great White Olympen, Lund European Slide It In
03 1983-11-20 Kiss Helix Ishallen, Malmö Lick It Up Tour
02 1983-10-09 Def Leppard Rock Goddess Olympen, Lund Pyromania Tour '83
01 1983-06-07   Iron Maiden Rock Goddess Falkoner Teatre, Köpenhamn World Piece Tour '83

Antal gånger...
Listan visar ett urval av de grupper/artister jag sett mer än en gång.
För över muspekaren över en grupp eller antalet kommer en ruta med information.
OBS! Rutan med information fungerar endast på dator då man för över muspekaren över texten i tabellen.
*) = Förband

Grupp/Artist Antal
Iron Maiden    4 2018-06-07 Sweden Rock Festival
2013-07-10 Malmö Stadion, Malmö
1984-11-01 Brönby Hallen, Köpenhamn
1983-07-07 Falconer Salen, Köpenhamn
Mustasch    4 2019-07-06 Helgeåfestivalen, Knislinge
2013-07-02 Sofiero Slott, Helsingborg *
2012-12-14 Baltiska Hallen, Malmö *
2010-06-13 Malmö Stadion, Malmö *
Hardcore Superstar    4 2022-06-11 Sweden Rock Festival
2019-07-06 Helgeåfestivalen, Knislinge
2018-06-06 Sweden Rock Festival
2013-07-02 Sofiero Slott, Helsingborg *
KISS    3 2019-06-07 Sweden Rock Festival
2010-06-13 Malmö Stadion, Malmö
1983-11-20 Isstadion, Malmö
Def Leppard    3 2019-06-07 Sweden Rock Festival
2013-07-02 Sofiero Slott, Helsingborg
1983-10-09 Olympen, Lund
Megadeath    3 2022-06-08 Sweden Rock Festival
2016-06-09 Sweden Rock Festival
2009-03-04 Malmö Arena, Malmö *
Saxon    3 2022-06-10 Sweden Rock Festival
2019-06-08 Sweden Rock Festival
2015-12-03 Kulturbolaget, Malmö
Europe    3 2022-07-15 Sommarrock, Svedala
2017-07-13 Sommarrock, Svedala
2012-12-14 Baltiska Hallen, Malmö
Judas Priest    2 2018-06-09 Sweden Rock Festival
2009-03-04 Malmö Arena, Malmö
Marillion    2 1985-10-13 Falconer Salen, Köpenhamn
1984-11-20 Saga Rockteater, Köpenhamn
U2    2 2009-08-01 Ullevi Stadium, Göteborg
2005-07-29 Ullevi Stadium, Göteborg
Hammerfall    2 2019-06-08 Sweden Rock Festival
2012-07-13 Sommarrock, Svedala
Magnum    2 2019-06-07 Sweden Rock Festival
1989-08-18 Pildammsparken, Malmöfestivalen
Sabaton    2 2016-06-11 Sweden Rock Festival
2013-07-10 Malmö Stadion, Malmö *
Rock Goddess    2 1983-10-09 Olympen, Lund *
1983-07-07 Falconer Salen, Köpenhamn *
Wilmer X    2 2019-07-06 Helgeåfestivalen, Knislinge
2018-06-07 Sweden Rock Festival
Magnus Uggla    2 2017-07-15 Sommarrock, Svedala
1986-08-11 Pildammsparken, Malmöfestivalen
Måns Zelmerlöw    2 2017-07-14 Sommarrock, Svedala
2007-08-18 Stortorget, Malmöfestivalen
Volbeat    2 2022-06-09 Sweden Rock Festival
2016-10-20 Malmö Arena, Malmö
Accept    2 2022-06-09 Sweden Rock Festival
1985-03-03 Olympen, Lund
10CC    2 2022-08-10 Sofiero Slott, Helsingborg *
2022-06-09 Sweden Rock Festival

Festivaler
Listan visar ett urval av de festivaler jag varit på.
För över muspekaren över en festivalen för att se vilka årtal och kommer i en ruta med information.
OBS! Rutan med information fungerar endast på dator då man för över muspekaren över texten i tabellen.

Festival Antal
Malmöfestivalen    5 2007-08-18 Malmöfestivalen, Stortorget, Malmö
2000-08-14 Malmöfestivalen, Stortorget, Malmö
1990-08-11 Malmöfestivalen, Stortorget, Malmö
1989-08-18 Malmöfestivalen, Pildammsparken, Malmö
1986-08-11 Malmöfestivalen, Pildammsparken, Malmö
Har varit på 3-4 Rix FM Festivaler vilket är under Malmöfestivalen men de är inte med på denna lista.
Sweden Rock Festival    4 2022-06-08 - 11 Sweden Rock Festival, Norje
2019-06-05 - 08 Sweden Rock Festival, Norje
2018-06-06 - 09 Sweden Rock Festival, Norje
2016-06-08 - 11 Sweden Rock Festival, Norje
Svedala Rock, Sommarrock    3 2022-07-14 - 16 Sommarrock, Svedala
2017-07-13 - 15 Sommarrock, Svedala
2012-07-12 - 14 Sommarrock, Svedala
Helgeåfestivalen    1 2019-07-04 - 06 Helgeåfestivalen, Knislinge
Obs! Helgeåfestivalen heter numera "Time To Rock"

| Upp | Tillbaka |

Några av mina fordon "Kutter"

OBS! Klicka på valfri rad nedan i tabellen för att se bilder... utom rubrikraden såklart...

Nr. Typ Märke Modell Årsmodell Bild
1 MC Honda CX500 1983
2 MC Kawasaki GPX600 1988
3 Bil Volvo Amazon 1967
4 Bil Opel Record GLS 2.2i 1985
5 Bil Peugeot 205 1991
6 Bil Mitsubishi Galant GDI 2.4 2001
7 MC Honda PES125i 2007
8 Bil SAAB 93 2003
9 MC Suzuki SV650R 2003
10 Bil Volfswagen Golf Sportcombi 1.2 TSI BMT 2015
11 Bil Volfswagen Golf 1.0 TSI BMT 2018
12 Bil Volfswagen Golf 1.5 TSI PF 2021

| Upp | Tillbaka |